ممکن است که روزانه شما تعدادی از ساختمان ها و آثار بنایی که هنر معماری می باشند مشاهده کنید.
عکاسی صنعتی ساختمان یکی از شاخه های پرطرفدار و محبوب عکاسی صنعتی می باشد که می توان گفت افراد زیادی در حال فعالیت در این رشته از عکاسی صنعتی هستند.
کسانی که ساختمان های تاریخی را مشاهده می کنند، کسانی که بناهای یادبود را مشاهده می کنند و عکاسی می کنند و تمام بناهای دیگر که افراد اقدام به ثبت تصویر می کنند، در واقع در حال عکاسی صنعتی از ساختمان می باشند.
البته که ممکن است که این افراد اطلاعات کاملی در این رابطه نداشته باشند و بتوانند با یادگیری مطالب بیشتر عکسبرداری بسیار مناسب تری انجام دهند.
کسانی که مایل به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با عکاسی صنعتی ساختمان هستند و علاقمند هستند که اطلاعات بیشتری در این رابطه مشاهده کنند می توانند تا انتهای این مقاله از استودیو لنزو همراه ما باشند.
اهمیت تجربه بالا در عکاسی صنعتی ساختمان
یکی از شاخه های عکاسی صنعتی که دارای هزینه بسیار می باشد این نوع از عکاسی می باشد.
تجهیزات و بخصوص لنزهای گران قیمت در کنار یک دوربین حرفه ای کار را برای شما تمام نخواهد کرد! مهمترین و گران ترین ابزار مورد استفاده در این راه ، تجربه بالاست.
به همین منظور اگر قصد استفاده از این خدمات را داشته باشید، قیمت عکاسی صنعتی ساختمان با رقم های بالا به شما ارائه می شود.
یک عکاس حرفه ای و با تجربه می تواند با استفاده از تجهیزات عکس هایی را ثبت کند که دارای زیبایی و منطق کامل هستند.
شناخت دقیق زوایا و جزئیات از جمله نکاتی است که با تجربه بدست می آید. کوتاه ترین ساختمان جهان هم از بلندترین عکاس، بلندتر است و این بدان معنی است که اعوجاج در تمام عکس ها طبیعی است در حالی است که مهمترین نکته در عکاسی صنعتی ساختمان، کج نبودن خط افق در تصویر است. همینطور عمود بودن بنا نسبت به خطوط افقی.
تاثیر نور در عکاسی صنعتی ساختمان
عکاسی پروژه های ساختمانی رابطه مستقیم با نور دارد. هر بنا با توجه به ویژگی ساختش دارای حجم های گوناگونی است. همانطور که می دانیم هر حجم از سه وجه طول، عرض و ارتفاع تشکیل شده است و این در حالیست که ما فقط دو وجه را در عکس هایمان داریم که با سایه ها می توانیم به یک عکس بعد ببخشیم.
این که عکاسی در چه ساعتی از شبانه روز قصد عکاسی از ساختمان ها را دارد در کیفیت و نتیجه نهایی تاثیر بسیاری زیادی خواهد داشت.
به عنوان مثال نور مستقیم و شدید یک ظهر تابستانی زمان ایده آلی برای عکاسی تبلیغاتی از یک ساختمان نیست.
زیرا که این نور باعث به وجود آمدن سایه های تند شده و قسمت هایی از سوژه که در نور شدید قرار دارند از لحاظ رنگ، کنتراست و جزئیات وضعیت مطلوبی ندارند.
معمولا از زمان هایی مانند طلوع و غروب آفتاب به عنوان بهترین زمان ها برای عکاسی از ساختمان یاد می شود.
ویژگی نور و جنس نور در این زمان ها به گونه ای می باشد که راحت تر می توان عکس مطلوب ثبت کرد.
کاربرد و اهمیت تکنیک ها در عکاسی صنعتی ساختمان
بیشتر ساختمان ها و بناهای ایران دارای تقارن هستند و کسانی که قصد عکس برداری از این بناها را دارند باید ضمن حائز بودن به قوانین تقارن، قادر به نمایش گذاشتن جزئیات کامل و مولفههای سازه نیز باشند.
نمایش ویژگی ها و پیچیدگی های ساختمان ها به صورت بصری از ویژگی های عکاسی از ساختمان به شمار می آید که این مورد نیز خود مستلزم و نیازمند داشتن تکنیک می باشد.
ز این تکنیک ها باید به تکنیک پانوراما (Panorama) ، اچ دی آر یا گستره رنگی و دمایی بالا (HDR)، سیاره کوچک (Little Planet)، تکنیک ضد نور و سایر تکنیکهای از این قبیل در عکاسی معماری کاربرد دارند.